Τριβελάκι/Βίδες Λαχανικών - Χωρίς Γλουτένη (250γρ) Niama
Τριβελάκι (βίδες) λαχανικών χωρίς γλουτένη. Φτιάχνονται από αλεύρι καλαμποκιού, ρυζιού και σόγιας, με σπανάκι και παντζάρι. Νόστιμα, ελαφριά και υγιεινά, έχουν ιδανικό σχήμα που συγκρατεί τις σάλτσες και αναβαθμίζει τις συνταγές. Υπέροχη γεύση και υφή, απολαύστε τα φρεσκοβρασμένα ή και κρύα σε σαλάτες. Είναι πιστοποιημένα gluten-free ζυμαρικά, για όσους ακολουθούν διατροφή χωρίς γλουτένη ή όσους επιλέγουν μια πιο υγιεινή και light διατροφή.
Τα ζυμαρικά χωρίς γλουτένη Niama Gluten-Free παράγονται στην Ελλάδα με μεγάλη φροντίδα και αγάπη, από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Δεν περιέχουν γλουτένη, συντηρητικά ή γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMOs).
Βράστε μόνο για 2-3 λεπτά!
Χαρακτηριστικά Προϊόντος | |
Χωρίς Γλουτένη | ✓ |
Πιστοποιημένο Χωρίς Γλουτένη | ✓ |
Χωρίς Λακτόζη | ✓ |
Vegetarian | ✓ |
Vegan | ✓ |
Χωρίς προσθήκη Ζάχαρης | ✓ |
Διατροφικός Πίνακας - Μέση Διατροφική Αξία /100g | |
Ενέργεια | 1513kJ/ 357kcal |
Λιπαρά | 2.09g |
Εκ των οποίων κορεσμένα | 1.64g |
Υδατάνθρακες | 75.2g |
Εδώδιμες (φυτικές) Ίνες | 2.97g |
Πρωτεϊνη | 7.81g |
Αλάτι | 1.71g |
Άμυλο καλαμποκιού, αλεύρι ρυζιού, αλεύρι καλαμποκιού, αλεύρι σόγιας, αφυδατωμένα λαχανικά (σπανάκι 3%, παντζάρι 3%), γαλακτωματοποιητής: μόνο- και δυγκυλερίδια λιπαρών οξέων, πηκτικός παράγοντας: κομμι γκουάρ, αλάτι.
Το προϊόν παράγεται σε εργοστάσιο που χειρίζεται αυγό, λούπινο, ξηρούς καρπούς και σουσάμι.